YENİ MAZDA 6 TÜRKİYE'DE


Yeni Mazda6 Türkiye'de ilk defa sergileniyor...
Mazda, Auto Show 2012 Fuarı'nda SKYACTIV TEKNOLOJİSİNE sahip en yeni modellerini sergiliyor.

Moskova Otomobil Fuarında sergilenen ve büyük ilgi gören Yeni Mazda6, Mazda CX-5'in ardından SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ve "KODO – Hareketin Ruhu" tasarım dilini benimseyen yeni nesil Mazda araçlarının ikincisi olarak İstanbul'da ilk defa görücüye çıktı.

Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul "Mazda'nın yeni nesil jenerasyon modellerinin ikincisi olan Yeni Mazda6 sadece dinamik tasarımıyla büyülemekle kalmıyor, teknolojileriyle de dikkat çekiyor. Skyactiv-D 2.2 dizel motoru standart ve yüksek olmak üzere iki farklı güç versiyonuna sahipken, arzu edenler için ayrıca yeni Skyactiv-G 2.0 ve Skyactiv-G 2.5 direkt enjeksiyonlu benzinli motorlar da bulunuyor. 

Mazda6, sedan ve station wagon gövde tipleriyle 2013'ün ilk çeyreğinde Türkiye'de satışa sunulacak. Yeni Mazda6'nın 6 ileri otomatik şanzıman ile birlikte 2.0 litre 121Kw (165 PS), 2.5 litre 141Kw (192PS) benzinli ve 2.2 litre 129 Kw (175PS) dizel motor seçenekleri ile Türkiye'de ilgi göreceğine inanıyoruz." dedi

Tasarımda yeni bir felsefe ile yoluna devam eden ve kısa bir süre önce yeni nesil 6 serisinin farklı karoser tiplerini tanıtan Mazda, 2012 İstanbul Autoshow'da ise Yeni Mazda6 Sedan SKYACTIV-G 2.5 benzinli motora sahip versiyonunu ziyaretçileri ile buluşturuyor. İleri düzeyde güvenlik teknolojileriyle donatılan Mazda6 Sedan ve Wagon modelleri Mazda'nın fren enerjisi geri kazanım sistemi i-ELOOP'a sahip olarak sunuluyor. Dinamik performans ve tasarımdan çevresel performansa ve güvenliğe kadar eksiksiz bir yapı sunan Yeni Mazda6, tüm yeni Mazda modelleri gibi teknolojide SKYACTIV TEKNOLOJİLERİ ve "Hareketin Ruhu " anlamına gelen Kodo tasarım felsefesine sahip.

SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ile donatılan Mazda standının diğer yıldızı ise Mazda'nın SUV sınıfındaki aracı Mazda CX-5. SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ve KODO tasarımının potansiyelinden tam olarak yararlanan bu iki modelimiz, "sürüş keyfini" yeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyor. Yeni nesil araçların en üst modeli olarak Mazda6, CX-5'in başarısıyla oluşan ivmeye katkıda bulunarak Mazda için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.
Daha yeni Daha eski