YENİ WEB SİTELERİMİZLE YANINIZDAYIZ

Merhabalar,
Yazının başlığını "Yeni web sitelerimizle karşınızdayız" diye atmıştım. Fakat  "karşınızda" değil "yanınızda" olmak için çalıştığımızı hatırlamam çok kısa sürdü. Hayatımızda istemeden de olsa "karşı" tarafta durduğunuz bunca şey varken, listeye kendimizi de eklemenin bir anlamı olmazdı.

2005 yılında profesyonel olarak faaliyetlerine başlayan Direksiyon Akademisi, yaklaşık 7 yıldır sektörüne getirdiği yeniliklerle adını duyurdu. Güvenli ve İleri Sürüş Teknikleri Eğitim Merkezi olarak faaliyet gösteren firmamız, Defansif Sürüş Teknikleri'nin yanı sıra "sürücü değerlendirme testi" ve "işe alım öncesi sürüş testi" gibi önemli hizmetlerinde başarılı bir uygulamacısı oldu.

Kuruluşunun ardından 3 yıl içerisinde Türkiye'nin en güvenilir eğitim merkezlerinden biri olmayı başaran Direksiyon Akademisi, ülkemizin hemen her ilinde eğitimler düzenleyebilmektedir. Genç, vizyon sahibi, sektöründe dünya çapındaki yenilikleri takip eden eğitmen kadrosuyla fark yaratan kurumumuz, sürüş teknikleri eğitimlerinde "kişiye özel" uygulamaları başlatmıştır.

2008 yılında bir ilke imza atan Direksiyon Akademisi, Türkiye'ye "Makam Şoförü Eğitimi" , "Özel Şoför Eğitimi" ve "Aile Şoförü Eğitimi"ni getirmiştir. Ülkemizde bu eğitimleri uygulamaya tek yetkin merkez olarak devlet kurumlarından özel sektöre kadar VIP Makam Şoförlüğü ve Özel Şoförlük Eğitimleri'ni veren Direksiyon Akademisi, referansları arasına önemli kurum ve kuruluşları dahil etmeyi başarmıştır.

Bu yoğun süreçte sizlerle buluşmamızı sağlayan www.direksiyonakademisi.com yayın hayatına devam etmektedir. Fakat sizlerden gelen talepler doğrultusunda eğitimlerimiz hakkında daha fazla bilgi bulacağınız, sosyal medyada paylaşımlar yapabileceğimiz www.direksiyonakademisi.com.tr  adresli yeni web sitemizi de hizmetinize sunmuş bulunuyoruz.

Ayrıca www.makamsoforuegitimi.com ve  www.ozelsoforegitimi.com web sitelerimizde yayın hayatına başlamıştır. Otomobiller, videolar, merak ettikleriniz, sürüş teknikleri ve otomobil seçimi gibi konularda sorular sorabileceğiniz www.onurakcay.com.tr de hizmetinize sunulmuştur.

Yazımın başında da söylediğim gibi, "yanınızda" olmak için yayın hayatına başlayan web sitelerimiz ile ilgili her türlü yorum, soru ve isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Sizlerin desteği ile bugünlerine ulaşan, Türkiye'nin önde gelen kurumlarıyla çözüm ortaklığı yapan Direksiyon Akademisi çalışanları adına hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Onur Akçay - İleri Sürücülük Teknikleri Uzmanı
Direksiyon Akademisi Kurucu Ekip Lideri



Daha yeni Daha eski