VW PASSAT'DAN YENİ VERSİYON; ALLTRACK


Otomobil dünyasında neredeyse tüm segmentlerde karışıklıklar yaşandığı bir gerçek. En azından kullanıcılar için böyle diyebiliriz. Bir araç almak isteyen insan; beğendiği aracın hangi segmente girdiği anlayamıyor. Çünkü neredeyse her model, üst segmente yaklaşmak üzere dizayn ediliyor. Bu nedenle sınırların çizilemediği, her geçen gün genişleyen ürün gamlarıyla karşı karşıyayız. Son örnek ise; VW Passat Alltrack.

Daha önce Audi Allroad, Volvo XC70, hatta Peugeot 207 outdoor ve Dacia Sandero Stepway gibi örnekleri bulunan, yükseltilmiş ve hafif arazi sürüşlerine uygun hale getirilmiş modeller mevcuttu. Bu pastanın büyüyeceğine inanan Volkswagen, Passat Alltrack modelini gün ışığına çıkardı. İlk olarak Tokyo Otomobil Fuarı'nda sergilenecek Passat Alltrack, iki benzinli ve iki dizel olmak üzere dört motor seçeneği sunuyor.

160 HP ve 210 HP benzinli ile 140 HP ve 170 HP dizel motorlu modellerin 2012 yılının başlarında satışa sunulması bekleniyor. Türkiye satışı ile net bir bilginin olmadığı aracın 210 HP TSI ve 170 HP TDI motorlu versiyonlarında 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulacak. Passat Variant'a göre yerden 30 mm daha yüksek olan aracın fiyatı da henüz belli değil.


Daha yeni Daha eski