608 ADET ÜRETİLECEK BENTLEY BENTAYGA



608 adet üretilecek Bentley Bentayga First Edition
Özel olmak istiyorsanız özel işler yapmanız gerekiyor. Hem kişi, hem de kurum bazında bunu söylemek yanlış olmaz. İşte herkes istediği zaman değil, sadece kendisi istediğinde farklı işler yapan Bentley’den gelen son hamle; Bentley Bentayga First Edition.


First Edition’ın tasarımında Union Jack arması, aydınlatmalı kapı basamakları ve 22 inç siyah renkte cilalı jantlar göze çarpıyor. Sadece on dış renk seçeneği sunulacak aracın lüks kabinin içerisinde ‘Elmas içinde elmas’ desenli kaplama, ısmarlama üretim iç aydınlatma, Union Jack bant arması, kontrast dikişler ve işlemeli koltuklar özel seri vurgusunu artırıyor. 


Bentley, Bentayga First Edition modelinin üretim adedini motor gücü değeriyle eş tutuyor. Bentayga 608 HP güç ve 900 Nm maksimum torka sahip ve otomobilden sadece 608 adet üretilecek. Crewe’de üretilen tamamıyla yeni çift turbo 6,0 litrelik W12 motor, yeni Bentayga’nın kalbini oluşturuyor. 12 silindirli motoruyla 4,1 saniyede 0-100 km/s hıza ulaşabilen ve maksimum hızı 301 km/s olan Bentayga, dünyanın en güçlü ve en hızlı SUV’si olma özelliğini taşıyor.

Her bir First Edition sahibi, yeni ve lüks SUV aracını tamamlayacak eşsiz bir Breitling saate sahip olacak. Breitling, Bentley Bentayga SUV tanıtımı için yüksek performanslı özel seri kronograflar hazırladı: Emergency, dahili bir çift frekanslı kişisel konum belirleyici radyo sinyali özelliği taşıyor, Cockpit B50’nin çok işlevli elektronik bir göstergesi bulunuyor, otomatik Chronomat 38 ise kadınlar için tasarlandı. Aracı satın alan herkes, üç özel seri Breitling kronograftan birine sahip olacak.



 
Daha yeni Daha eski