PEUGEOT 5008 SATIŞA SUNULDU


Peugeot, 5008 ile monospace dünyasına yepyeni bir yorum getiriyor. Marka kimliğini vurgulayan değerleri benimseyen bu yeni model, bu segmentten beklenen tüm ayrıcalıklı özellikleri mükemmel yol tutuşundan ödün vermeden en üst seviyede sunuyor ve sürüş konforu ile güvenlik konusunda en ileri teknolojileri içeriyor.

Peugeot 5008 bu şekilde monospace pazarında yeni referansları belirleme hedefinde olduğunu ortaya koyuyor. 7 koltuklu Peugeot 5008, zengin donanım seviyesi, Video Paketi ve çevre dostu motor seçeneği ile dikkat çekiyor. Özellikle 3. sıradaki yolcuların konfor ve görüş konumu bu sırada gerçek koltukların var olduğu kanıtlıyor.

Segmentinde rekor bagaj hacmini sunan Peugeot 5008, head up ekranı, güvenli takip mesafesi kontrol sistemi, üç sırayı da kapsayan kafa/perde hava yastığı, daha fazla bağlantı olanağı, rampada kalkış destek fonksiyonlu otomatik elektrikli park fren sistemi, her koltuk için kemer ikaz ışıkları, düşük lastik basıncı sensörü gibi donanımlarla farklılaşıyor.

Lansman dönemi boyunca sınırlı sayıda Peugeot 5008, Video Paketi ve Philips DVD Player fırsatı ile sunuluyor. Peugeot 5008, 52.790 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatı ile dikkat çekiyor.
Daha yeni Daha eski