Yeni BMW 4 Serisi Coupe

Yeni BMW 4 Serisi Coupe Türkiye’de


BMW’nin coupe geleneğinde ulaştığı en son noktayı temsil eden Yeni BMW 4 Serisi Coupe oldukça iddialı bir tasarımla ortaya çıktı. Coupe otomobillerin karakteristik özelliği olan eğimli tavan, Yeni BMW 4 Serisi Coupe’nin sportif ve şık görünümünde en fazla öne çıkan özelliği olarak dikkat çekiyor. İnce, hassas çizgilerin bileşimiyle ortaya çıkan güçlü oranlar, dinamik spor coupe otomobilinin özgür ruhunu vurguluyor. BMW çift böbrek ızgaralarını içeren  ön bölüm, aracın sıra dışı görünümünü sembolize ediyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupe, standart olarak sunulan LED farlarıyla modern görünümünü kuvvetlendirirken, opsiyonel olarak sunulan BMW Laserlight da tercih edilebiliyor.
Otomobilin estetik L-şekilli ışık çubuklarına sahip karartılmış LED stopları dış tasarımı tamamlayan önemli noktalardan biri olmuş.


Yeni BMW 4 Serisi Coupe, BMW’nin efsaneleşen 50:50 ağırlık dengesini tutturmayı başarırken, 21 mm aşağı çekilen ağırlık merkezi ve hassas şekilde optimize edilen şasi teknolojisi sayesinde BMW’ye özgü bir sürüş keyfi vadediyor. Güçlü BMW TwinPower Turbo teknolojisiyle 2.0 litre 258 HP ve 1.6 litre 170 HP 4 silindirli benzinli motorlar performans beklentilerini karşılayacağa benziyor. Otomobilin 1550 devirden itibaren sürücünün hizmetine giren 400 Nm torku, otomobili sadece 5.8 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırıyor. Yeni BMW 430i Coupe, 100 kilometrede 6.1 litrelik yakıt tüketimiyle performans ve yakıt tasarrufunu bir arada sunmayı başarabiliyor. Bütün motor seçenekleriyle standart olarak gelen 8-ileri Steptronic Sport şanzıman sportif vites değişimlerine olanak sağlıyor.  Ayrıca, Yeni BMW M440i xDrive, 3.0 litre 374 HP 6 silindirli Mild-Hybrid benzinli motoru ve modern dört çeker sistemi ile Yeni BMW 4 Serisi Coupe’nin en üst düzey performanslı modeli olarak beklentilerin üstüne çıkıyor.


Kabindeki 10.25 inç’lik bilgi-eğlence ekranının yanında, tamamen dijital 12.3 inçlik gösterge paneli de modelde kullanılan en son teknolojilere ışık tutuyor. Sportif görünümünü M Sport tasarım seçeneğiyle en üst seviyeye çıkaran Yeni BMW 4 Serisi Coupe, M Sport Deri Direksiyon ve M Sport Koltuklar ile de sportif bir iç ambiyans yaratıyor. Dijital gösterge panelinin 3D görselleştirmesi, aktifleştirilmiş yardım sistemlerinin sunduğu işlevlerin de daha rahat takip edilebilmesine olanak sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan yeni nesil BMW Head-Up Display yüzde 70 daha geniş projeksiyon yüzeyi sunuyor. En modern multimedya teknolojisine sahip BMW Live Cockpit Professional, 16 hoparlörlü Harman Kardon Ses Sistemi, kablosuz şarj fonksiyonuna sahip Akıllı Telefon Bağlantı Sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini içeren Akıllı Telefon Arayüzü Yeni BMW 4 Serisi Coupe’nin öne çıkan donanımları arasında yer alıyor. Yeni BMW 420i Coupe 722 bin 800 TL, 430i Coupe ise 919 bin 400 TL'den satışa sunuldu.

 SOSYAL MEDYADA BULUŞALIM :) 

Daha yeni Daha eski