SINIR TANIMAYANLARIN OTOMOBİLİ ROLLS-ROYCE


Rolls-Royce Sahiplerine Sınır Yok!
Yeni Zelanda’da Buz Dağı’nda romantik bir akşam yemeği yemek ister misiniz? Veya Fransız Alp’lerinde karda kaybettiğiniz ev anahtarlarını bulmanız için metal dedektörü getirilmesini ister misiniz? Hiç problem değil; yapmanız gereken çok basit; hemen bir Rolls-Royce satın alın.


Evet evet, yanlış okumadınız, Rolls-Royce satın alın. Şimdi içinizden bazıları; “yahu adam deli misin? Bunları sağlamak için niye Rolls-Royce alayım? Çok mantıksız!” diyebilirsiniz. Ben de derim ki; Yeni Zelanda’da da Buz Dağı’nda romantik bir akşam yemeği yemek istiyorsunuz, Fransız Alp’lerinde anahtarı aramak için metal dedektör sipariş ediyorsunuz, bunlar mantıklı, Rolls-Royce almak mı mantıksız? Zaten burada ki esas mesele bir şey satın almak değil, “birileri benim için çok özel şeyler yapıyor.” diyebilmektir. Düşünsenize; yukarıda sıraladığım örneklere imza atabilecek maddi güce sahip insanlar başka ne ister ki? Tabii ki özel hissetmek en başta gelecek seçeneklerden biri. Karda anahtar araması için dedektör gönderilen insan, eminim çok mutlu olmuştur, çünkü özel hissetmiştir. Hatta Londra’da arkadaşlarıyla sohbet ederken şöyle bile diyordur; “Bak geçen sene bana gönderilen dedektör var ya, işte o olayı Onur Akçay bile yazmış. Vay be, herkesin dikkatini çekmiş, süper.” Önemli olan yapılan hareketin iz düşümü, yoksa o arkadaşımız dedektör yerine anında 4 anahtarcı, 3 güvenlik şirketi satın alabilirdi. Yapmadı, çözüm görmek istedi ve şimdi bu yazının konusu oldu.

Gelelim esas konuya;  Dünyanın en prestijli otomobil markalarından Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye’deki distribütörlüğünü üstlenen Royal Motors İstanbul, pek çok concierge hizmetini dünya çapında müşterilerine sunan Quintessentially Lifestyle ile işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği kapsamında yeni Rolls-Royce sahipleri artık bir yıl boyunca  şirketin lüks hizmetlerinden tüm dünyada faydalanabilecek.

2000 yılında Londra’da kurulan Quintessentially Lifestyle, tüm dünyada 65 şehirde faaliyet gösteriyor ve global çapta yaşam tarzı yönetim hizmeti sunan tek klüp olarak biliniyor. Buenos Aires’ten Beyrut’a, Yeni Delhi’den New York’a, Moskova’dan Milano’ya uzanan şirket ağı, dünya çapındaki üyelerine sayısız ayrıcalık sunuyor. Quintessentially Lifestyle’ın hizmetleri arasında dünyaca ünlü restoran, otel, butik ve spa’larda özel indirimler ve rezervasyon öncelikleri, müzikal, gösteri ve uluslararası etkinliklere biletler ve keşfedilmemiş yerlere seyahatler yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra hizmetler, üyelerin hayal güçlerine bağlı olarak da şekillenebiliyor.


Bugüne kadar gelen ilginç talepler:
•             Dalay Lama ile birlikte akşam yemeği
•             Yılbaşı gecesinde Sidney Opera Evi’nin tepesine tırmanış ve yelkenlerin üzerinde havai fişek gösterisi
•             Yeni Zelanda’da Buz Dağı’nda romantik bir akşam yemeği
•             Fransız Alp’lerinde karda ev anahtarlarını kaybeden bir üye için metal dedektör temini
•             Emirates Stadyumu’nun özel bir maç için kiralanması ve gelirinin bir vakfa bağışlanması
•             Dağ evi karlar altında kalan bir üye için kurtarma ekibi gönderilmesi.
•             Hayat ağacı haritasını çıkarmak isteyen bir üye için National Geographic ekibi ile işbirliği

•             Türkiye’den bir müşteri için dünyaca ünlü marka Hermes’in henüz satışa çıkmayan koleksiyonundan çanta getirilmesi, üstelik bekleme ve sipariş listesine dahi girmeden…
Daha yeni Daha eski