ZIEBART YÜZDE 25 İNDİRİM UYGULUYOR


“Oto Koruma” alanında önemli markalardan biri olan Ziebart, otomobilinin bakımına önem veren ve uzun ömürlü olmasını isteyenlere 29 Kasım – 31 Aralık tarihleri boyunca aynı anda iki ayrı kampanya sunuyor. Otomobilinizin boyasını ilk günkü haline yaklaştıran, içerisinin hijyenik olmasını sağlayan “Altın Bakım” kampanyasında yüzde 25 indirim sağlayan Ziebart, ayrıca “Ziebart Ses Yalıtım Sistemi” hizmetini satın alanlara, “Ziebart Pas Koruma Sistemi” ni de hediye ediyor.

Tek tek alındığında fiyatı 987 TL olan, ancak Ziebart’ ın özel paket fiyatıyla kampanya dışında 669 TL’ye sunduğu Altın Paket Hizmeti, 29 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında yüzde 25 kampanya indirimiyle birlikte KDV dahil 499 TL’ye uygulanıyor.

Özellikle kullanılmakta olan otomobiller için hazırlanan Altın Bakım Paketi, Ziebart Boya Parlatma ve Ultra Koruma Sistemi ile aracın dışını ilk günkü parlaklığına getirmeyi amaçlıyor. Ziebart Antibakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi ise aracın içini en ince ayrıntısına kadar temizleyip bakterilerin yüzde 99’unu öldürerek dezenfekte ediyor.Sonrasında Ziebart Ozonlama Sistemi ile araç içi ozonlanarak dezenfeksiyon işlemi perçinleniyor ve varsa kötü kokular da bu esnada yok ediliyor. En son aşamada ise arabanız Ziebart Döşeme Halı ve Vinil Koruma Sistemi ile bundan sonra oluşabilecek su ve yağ bazlı lekelere karşı koruma altına alınıyor.

Ayrıca Ses Yalıtım Sistemi, Ziebart Pas Önleme Sistemi hediyeli! 29 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Ziebart istasyonlarına gelen herkes bu kampanyadan da yararlanabiliyor.
Daha yeni Daha eski