MINI'DEN YENİ MODEL MINI COUPé GELİYOR


MINI’nin yeni modeli MINI Coupé Kasım ayı ortasında İstanbul'da verilecek bir davetle tanıtılacak. Birçok kişinin, özellikle de MINI severlerin merakla beklediği MINI Coupé'nin tanıtım gecesinde MISSHAPES sahne alıyor. New York'un en önemli DJ gruplarından biri olan Misshapes, MINI Coupé lansmanında olacak.

Türkiye'de hem XOXO The Mag hem de Vogue Türkiye'nin kapağı olan Misshapes'in DJ'lik haricindeki ilgi alanları arasında özel partiler, bir döneme ışık tutan parti fotoğrafları siteleri, stil ve müzik için başucu kitabı olan yayınları var. Geordon Nicol’un ve Chanel'in marka elçilerinden Leigh Lezark’ın başını çektiği grup, "özel parti" müzikleriyle sahnede olacaklar.

Carlo Bernardini’nin MINI Coupé’ye özel tasarladığı yiyeceklerin servis edileceği MINI Coupé davetinde, ülkemizin grafiti sanatçısı Turbo, MINI Coupé’yi sanatıyla duvarlara yansıtacak. MINI’nin sportif karakterini ileri teknoloji araç konseptine başarılı bir şekilde aktaran MINI Coupé, Hasköy Yün Fabrikası’nda gerçekleşecek olan lansman daveti ile görücüye çıkacak.
Daha yeni Daha eski