MERCEDES-BENZ S SERİSİ COUPE

Spor Giyimli Ağır Abi
Mercedes-Benz S Serisi Coupe
Mercedes’in “ağır” abisi S Serisi’ni genel olarak makam şoförleri kullanır, patronlar arka koltuğa kurulurlar. Ama, artık ön koltuğu kimseye kaptırmak istemeyen patronlar için müthiş bir seçenek var; Mercedes S Serisi Coupe.

Evet evet yanlış okumadınız, S Serisi’nin artık tek kapılı bir versiyonu var. S Serisi konforunu yaşamak isteyen, ama “kardeşim bu araçta şoförsüz kullanılmaz ki! Kendim kullandığımda da herkes bana şoför gibi bakar, en iyisi başka bir model alayım” diye iç geçirenlerin imdadına da yetişen coupe versiyon gerçekten çok etkileyici.


Tasarım olarak bambaşka bir yere giden, üzerinde saatlerce konuşulabilecek detaylara sahip aracın boyu 5027 mm. 1899 mm genişlik ve 1411 mm yükseklik ölçüleriyle son derece rahat, geniş ve aynı zamanda lüks bir iç mekan sunan aracın içinden etkilenmemek mümkün değil.  Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri yapılan Mercedes-Benz S Serisi Coupe’nin teknolojik yönü de dikkat çekiyor.


Yüksek hızda yola tutunmasıyla ünlü sedan versiyondaki gibi, gaza bastıkça tabiri caizse “yere yapışan” aracın en büyük silahı “Magic Body Control” adındaki süspansiyon sistemi. Birçok teknolojik yardımı tek sistemde toplayan Magic Body Control’e viraj içerisine doğru yatma özelliği de eklenmiş.
İlk olarak S500 Coupe versiyonun tanıtıldığı aracın nasıl bir başarıya ulaşacağı şimdiden büyük merak konusu.


Teknik özellikler

455hp – 4.7 litre
700nm tork
Karma yakıt tüketimi 9.9
Fiyat: Belli değil
0-100 km/s : 4.6 saniye
Maksimum hız: 250 km/s
Daha yeni Daha eski